Υποδειγματική… υπόδηση!

542

Τα ανδρικά παπούτσια του Coppie είναι το συνώνυμο της… υποδειγματικής υπόδησης! Επώνυμα και δερμάτινα εξασφαλίζουν κορυφαία άνεση, σταθερότητα και αντοχή στον χρόνο και είναι ιδανικά για όλη τη μέρα, σε κάθε περίσταση. Αναζητήστε καθημερινά παπούτσια, όπως για παράδειγμα sneakers, αλλά και πιο καλάεπίσημα για τα βραδινά looks και τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις, όπως είναι τα μοκασίνια και τα σκαρπίνια και αναδείξτε το στιλ σας. Στη μεγάλη συλλογή του Coppie, θα βρείτε, άλλωστε παπούτσια και οικονομικά, αλλά και πιο ακριβά, για κάθε γούστο!

Sneakers ανδρικά για κάθε στιγμή της ημέρας!

Τα ανδρικά sneaker έχουν ταυτιστεί με την άνεση και την κομψότητα κάθε στιγμή της ημέρας. Περιηγηθείτε στη συλλογή του Coppie, ανακαλύψτε δερμάτινα flat ή δίπατα chunky sneakers και επιλέξτε εκείνα που προτιμάτε, στο χρώμα της αρεσκείας σας. Λευκά, μαύρα, καφέ, γκρι, ταμπά ή πολύχρωμα, σας περιμένουν σε μεγάλη ποικιλία.

Σκαρπίνια ανδρικά που ξεχωρίζουν!

Τα ανδρικά σκαρπίνια και τα oxford αποτελούν την ιδανική επιλογή αν θέλετε να δείχνετε κομψοί σε κάθε σας εμφάνιση. Είτε φορεθούν με υφασμάτινο είτε με τζιν παντελόνι, θα αναδείξουν το στιλ σας και θα κάνουν κάθε σας outfit ξεχωριστό. Μαύρα, καφέ ή ταμπά, δετά, μυτερά ή με στρογγυλεμένες άκρες, συνδυάζονται εύκολα και υπόσχονται μοναδική κομψότητα. Ανακαλύψτε τα δικά σας και κυκλοφορήστε με… αυτοπεποίθηση!

Ανδρικά loafers για… κομψότητα επί ποδός!

Τα ανδρικά loafers και μοκασίνια του Coppie είναι η επιτομή της ανδρικής κομψότητας. Δερμάτινα ή σουέτ, όλα τους επώνυμα και ανατομικά σας περιμένουν για να επιλέξετε εκείνα που ικανοποιούν το γούστο σας. Αναζητήστε μαύρα, ταμπά ή σε άλλες υπέροχες αποχρώσεις και επιλέξτε τα δικά σας με φουντάκια ή χωρίς. Επισκεφθείτε το φυσικό κατάστημα στο Ηράκλειο Κρήτης, διαφορετικά κάντε click στο coppie.gr και αποκτήστε τα πιο μοντέρνα καλοκαιρινά παπούτσια που έχετε φορέσει ποτέ!