Ανέβηκε και ακούγεται δυνατά το καινούργιο τραγούδι “Μην πας στον άλλον” του Τραγουδιστή Πάνου Πατέλλη από την Ορεστιάδα

2009

Το Σάββατο 01-06_24 ο τραγουδιστής από την Ορεστιάδα Πάνος Πατέλλης ανέβασε στό κανάλι του στο YouTube και αργότερα στα υπόλοιπα social media Facebook Instagram tiktok το ολοκαίνουργιο βίντεο κλιπ του με τίτλο “Μην πας στον άλλον”

Η απήχηση και το ενδιαφέρον του κόσμου δεν άργησε καθόλου να φανεί και μάλιστα από τις πρώτες στιγμές τα σχόλια τα μηνύματα και η στήριξη ήταν πραγματικά μεγάλη στον ίδιο αλλά και στο τραγούδι του.

Ο Πάνος με προσωπική του ανάρτηση στa social media ευχαρίστησε ξεχώρισα τον καθένα από τους συνεργάτες του και όλη την ομάδα που δούλεψαν και συμμετείχαν σε αυτή την μουσική επαγγελματική παραγωγή ώστε να βγει αυτό το ποιοτικό αποτέλεσμα.

Ελπίζει μας είπε να το αγαπήσει ο κόσμος να το αγκαλιάσει και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται με την στήριξη τους γιατί η αλήθεια είναι όπως δήλωσε ο Πάνος πως “ο κόσμος σε ανεβάζει και ο κόσμος σε κατεβάζει σε αυτή την κοινωνία” και γενικά αυτός σε φτιάχνει και σε αφήνει ανά πάσα στιγμή.

Εμείς εδώ στο inevros του ευχόμαστε πάντα τα καλύτερα καλή επιτυχία να έχει και να είναι καλοτάξιδο το καινούργιο του κομμάτι.