Αλεξανδρούπολη: Έρχεται το 5ο AXD Film Festival!

1424
Έρχεται το 5ο AXD Film Festival!
👉Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Αλεξανδρούπολης επιστρέφει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά από τις 20 έως τις 23 Ιουνίου 2024 στον θερινό κινηματογράφο «Φλοίσβο».
Το AXD Film Festival ξεκινά την Πέμπτη 20 Ιουνίου με ένα εκρηκτικό live με τους ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC – Thrax Punks, μια συναυλία που θα μείνει αξέχαστη!
🎥 Την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22/06 το φως της κινηματογραφικής μηχανής ξεκινά και οι κινηματογραφικές ιστορίες ζωντανεύουν στην οθόνη, έτοιμες να μας συνεπάρουν! Ταινίες μικρού μήκους από κάθε γωνιά του πλανήτη προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες, ενώ οι παρόντες δημιουργοί μας προσκαλούν σε διάλογο και ανταλλαγή απόψεων για τις ταινίες.
Την Κυριακή 23 Ιουνίου, το φεστιβάλ κορυφώνεται με την προβολή της Promotion / Εξέλιξη – Η Ταινία, παρουσία του σκηνοθέτη Περικλή Χούρσογλου και της ηθοποιού Βαγγελιώς Ανδρεαδάκη. Μετά την προβολή, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει με τους προσκεκλημένους, ανακαλύπτοντας τις πτυχές και τις εμπνεύσεις πίσω από το έργο.
Το AXD Film Festival, το πρώτο φεστιβάλ κινηματογράφου της Θράκης, αποτελεί πρωτοβουλία της ΑΜΚΕ «Μέθεξις» με τη συνδιοργάνωση του Δήμος Αλεξανδρούπολης.
✨Η είσοδος είναι ελεύθερη! ✨
Ώρα έναρξης: καθημερινά στις 21:00
Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές κάτω από τον έναστρο ουρανό της Αλεξανδρούπολης!
Μέγας Χορηγός: Μαϊντανός
Χορηγοί: Fagi.gr, Αθηναϊκή Ζυθοποιία & Fischer Beer, Ramada by Wyndham, tsitsiko_kreatofageion, Κουρείο Το μπαρμπεράκι, maktaba coffee ‘n’ love , NatWork, Slourp Ice Cream, Waffles & Coffee & Παγωτά Βαμβακούλα, Spaghetti company axd, Φροντιστήρια Πουκαμισάς, The Espressonist Coffee Company
Poster by Κύκλοτρο