Κυκλοφόρησε από τη Music Liberty το νέο κομμάτι του Πάνου Πατέλλη

625

Επίσημη κυκλοφορία πλέον για τον τραγουδιστή Πάνο Πατέλλη και το νέο του κομμάτι με τίτλο “Μην πας στόν άλλον” από την δισκογραφική εταιρεία Music_Liberty.

Είναι η δεύτερη φορά που αποφάσισαν να ξανασυνεργαστούν μιας και η πρώτη τους συνεργασία υπήρξε στο παρελθόν μεταξύ τους με το κομμάτι του Πάνου το οποίο ήταν σε δικούς του στίχους με τίτλο “Τώρα είμαι ευτυχισμένος”.

Ο υπεύθυνος της μουσικής δισκογραφικής εταιρείας Άκης Δενδρινός είναι αυτός που επαγγελματικά τρέχει και ασχολείται προσωπικά αυτή την στιγμή με την κυκλοφορία του Πάνου και κάνει ότι καλύτερο μπορεί και ότι χρειαστεί μίας και η προώθηση είναι δική του υπόθεση και γνωρίζει πολύ καλά την διαδικασία αυτή σε όλες της φάσης. Τέλος υπάρχει εμπιστοσύνη και συνεννόηση μεταξύ τους και μας υπόσχονται πως τα καλύτερα έρχονται…

Ευχαριστούμε πολύ για την online συνέντευξη μέσω Skype που είχαμε με τον Πάνο από εμάς εδώ στο inevros ευχόμαστε για ακόμα μια φορά με την ευκαιρία καλοτάξιδο το νέο του τραγούδι καλές και πολλές επιτυχίες στην ζωή του.