Διδυμότειχο: Έρχονται θέματα στο προσκήνιο που δεν τα έχουμε συνηθίσει

1030
Σε μια περιοχή όπως το Διδυμότειχο που συνήθισε στο ”δε βαριέσαι” και στο ”τι να κάνουν και αυτοί”.
Σε μια περιοχή που παρατηρεί σειρά θεμάτων να μένουν στάσιμα, που βλέπει υποσχέσεις που δόθηκαν πριν από χρόνια να μην υλοποιούνται.

Έρχονται θέματα στο προσκήνιο που δεν τα έχουμε συνηθίσει, που όπως φαίνεται θα απασχολήσουν αρκετά το επόμενο διάστημα το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Διδυμοτείχου και όχι μόνο.

Από την μία πλευρά η δημοτική αρχή, αδύναμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και τα ζητήματα που απασχολούν τους δημότες και από την άλλη οι πολίτες να καταγγέλλουν και να μιλούν για περίεργες καταστάσεις, πέρα από τα γνωστά προβλήματα του νερού, που χρειάζονται απαντήσεις.

Σε αναρτήσεις τους στο διαδίκτυο καταθέτουν τις απόψεις τους με φωτογραφίες από τα επίμαχα προβλήματα που συναντούν :

Μιλούν για την απόσυρση και πώληση σαν παλιοσίδερα το παροπλισμένο εδώ και αρκετά χρόνια λεωφορείο του Δήμου Μεταξάδων, καθώς και για απόβλητα με έντονη δυσοσμία που καταλήγουν στον Ερυθροπόταμο.

Στη δύσκολη αυτή κατάσταση που ζει ο κόσμος στην ευρύτερη περιοχή του Διδυμοτείχου, το γέλιο και η επιστράτευση του χιούμορ είναι πάντα ένας απαραίτητος «σύμμαχος»…
Μιλούν για ”Βυζαντινό Βασιλιά”, ”Νέο που κάνει δουλειές”, ”ιστορικά γεγονότα’, για “Αποχετευτικό Σύστημα του Βυζαντίου”.
Έρχονται θέματα στο προσκήνιο που δεν τα έχουμε συνηθίσει.
Τι να σημαίνουν άραγε όλα αυτά;