Η Αλεξανδρούπολη γέμισε με νιάτα!

1995
Στο χθεσινό κλείσιμο της Ναυτικής Εβδομάδας του Δήμος Αλεξανδρούπολης, η πλατεία του Φάρου της Αλεξανδρούπολης γέμισε με νιάτα!
Με παιδιά, εφήβους και νέους ανθρώπους… με το μέλλον της πόλης μας! Με ανθρώπους άξιους και ικανούς που κατάφεραν με συνεχή προσπάθεια, επιμονή και υπομονή αλλά και με τη δημιουργικότητα και την ευφυία τους, να διακριθούν να πετύχουν τους στόχους τους και να ανεβάσουν την Αλεξανδρούπολη ένα σκαλί ψηλότερα!
Γιατί όπως έχω πει πολλές φορές κάθε φορά που ένας Αλεξανδρουπολίτης ή μια Αλεξανδρουπολίτισσα βραβεύεται, για εμάς βραβεύεται ολόκληρη η Αλεξανδρούπολη!
Και κάτι ακόμη, μαζί με όλους εσάς, γονείς, προπονητές και εκπαιδευτικούς που σήμερα είστε εδώ δίπλα στα παιδιά σας, οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι κι εγώ πολύ υπερήφανος για τα παιδιά σας. Με χαροποιεί το γεγονός ότι ο αριθμός των παιδιών που βραβεύεται κάθε χρόνο αυξάνεται … ξεκινήσαμε την 1η χρονιά με 100 περίπου παιδιά, πέρσι 150 και φτάσαμε φέτος να δίνουμε περισσότερα από 200 βραβεία!
Αυτό αποδεικνύει ότι γίνεται υψηλής ποιότητας δουλειά στα σχολεία μας, στους αθλητικούς συλλόγους μας αλλά και ότι έχουμε/έχετε καταφέρει να τα οδηγούμε προς τη σωστή κατεύθυνση.. την ενασχόληση με τον αθλητισμό, τις τέχνες και τις επιστήμες και να έχουν τα «σωστά» πρότυπα.
Και κάπως έτσι η Αλεξανδρούπολη εξελίσσεται σε φυτώριο νέων πολυτάλαντων και χαρισματικών παιδιών που μέσα από την καθοδήγηση άξιων εκπαιδευτικών και την υποστήριξη των γονιών τους καταφέρνουν να πετύχουν μικρά θαύματα!
Θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους σας!!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
https://www.facebook.com/municipality.alexandroupolis