Αποκαταστάθηκε κεντρικός αγωγός νερού / Στην περιοχή ενδιάμεσα Αλεξανδρούπολης – Παλαγίας

1326
Αποκαταστάθηκε ο κεντρικός αγωγός νερού για τις κατοικίες στην περιοχή ενδιάμεσα Αλεξανδρούπολη – Παλαγία και υδροδοτείται ξανά κανονικά .
Συγκεκριμένα έγινε αποκατάσταση του ρέματος στο σημείο για να μπορέσει να γίνει προσέγγιση και έπειτα η αποκατάσταση μεγάλου τμήματος του αγωγού .
Συγχαρητήρια στο ανθρώπινο δυναμικό της υπηρεσίας που παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες κατάφερε να το αποκαταστήσει .

ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗς ΔΕΥΑΑ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους πολίτες :
Οικισμός Πλάκα
Μετά την θεομηνία που χτύπησε και τον οικισμό Πλάκα του Δήμου Αλεξανδρούπολης, η οποία προκάλεσε ζημιά στην κύρια γεώτρηση που υδροδοτεί τις κατοικίες , αντικαθίσταται και μέχρι το απόγευμα θα επανέλθει η υδροδότηση .
Η θεομηνία χτύπησε άσχημα το σημείο που βρίσκεται η γεώτρηση με αποτέλεσμα να χρειαστούν 2/ 24ωρα για την αποκατάσταση .
Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλεξανδρούπολης με το προσωπικό της από την πρώτη στιγμή βρίσκεται δίπλα σε όλους τους κατοίκους αφού φροντίσαμε μέχρι την αποκατάσταση να τροφοδοτήσουμε με εμφιαλωμένα νερά όλες τις κατοικίες .
Λίγο υπομονή ακόμη και το νερό θα έρθει .
Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα πλέον είναι ότι η θεομηνίες δημιουργούν σημαντικά προβλήματα στις εγκαταστάσεις μας και γι αυτό χρειάζεται το συντομότερο δυνατό (όπως μας διαβεβαίωσε και το Υπουργείο κλιματικής κρίσης στα τέλη Σεπτεμβρίου ξεκινάει) να ξεκινήσει το πρόγραμμα << ΕΒΡΟΣ ΜΕΤΑ >> καθώς συμπεριλαμβάνει μέσα την θωράκιση τις περιμέτρου των εγκαταστάσεων μας

Δεν σταματούν τα μηχανήματα από μέρα σε μέρα προκειμένου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση και να επαναυδροδοτηθούν οι κατοικίες που βρίσκονται χωρίς νερό σε περιοχή ενδιάμεσα Αλεξανδρούπολη – Παλαγία . Όπως μαρτυρούν οι εικόνες η θεομηνία κατέστρεψε μεγάλο μέρος του ρέματος Βανικιώτη και της διάβασης, με αποτέλεσμα να χρειαστεί μια ημέρα μόνο για να επανέλθει το ρέμα στην πρότερη κατάσταση και να μπορέσουμε να προσεγγίσουμε τον αγωγό .
Ο αγωγός περνάει κάθετα το ρέμα και βρίσκεται στο ύψος της Εγνατίας οδού κάτω από το σημείο που υπάρχουν η μάντρα με το αλάτι για την Εγνατία οδό .
Η 2η μέρα βρίσκει το συνεργείο της υπηρεσίας να παλεύει για την αποκατάσταση του αγωγού .
Αν δεν προκύψει κάποιο σοβαρό τεχνικό πρόβλημα το μεσημέρι θα ξανά υδροδοτηθεί όλη η περιοχή και θα έχει γίνει αποκατάσταση στο 100% .
Μπράβο στους άξιους συνεργάτες της υπηρεσίας μας οι οποίοι κάνουν έργα ολόκληρα όταν χρειάζεται και είναι άμεση ανάγκη να εξυπηρετήσουν τους δημότες . Καλό κουράγιο γιατί το σημείο είναι δύσκολο.
Αυτή είναι η Δ.Ε.Υ.Α.Α. και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης αγαπητοί δημότες, εργαζόμαστε αδιάκοπα για εσάς και δεν περιμένουμε όπως άλλες υπηρεσίες στην υπόλοιπη χώρα για το <<παραμικρό >> χρηματοδότηση για να συμβασιοποιήσουμε έργο( παρόλο που είναι ολιγάριθμο το προσωπικό) , που σημαίνει καθυστέρηση λόγω διαδικασιών .
Η Δ.Ε.Υ.Α.Α. ανήκει στους Δημότες και σ αυτούς που την αγαπούν και εργάζονται γι αυτήν !
Δ.Ε.Υ.Α.Α. δίπλα στον δημότη .