Φαλλοπλαστική: Η λύση για μεγέθυνση και επιμήκυνση του πέους!

173

Η φαλλοπλαστική είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος που υπόσχεται μόνιμα αποτελέσματα για την αύξηση και επιμήκυνση του πέους. Με την εφαρμογή της, οι άνδρες μπορούν να απολαύσουν μια σημαντική πάχυνση ή μεγέθυνση πέους, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση και την ικανοποίησή τους. Η φαλλοπλαστική βασίζεται σε μια ειδική τεχνική που ενισχύει τους ιστούς του πέους, προκαλώντας μια φυσική και ασφαλή αύξηση του μεγέθους έως και 4 εκατοστά, βελτιώνοντας παράλληλα και την περίμετρό του. Πιο συγκεκριμένα, η  επιμήκυνση πέους, που στην ουσία επιτυγχάνει κινητοποίηση του πέους προς τα έξω και ανάδειξη του ήδη υπάρχοντος τμήματος, που παραμένει «κρυμμένο» στην προηβική χώρα, μπορεί να πραγματοποιηθεί με τις ακόλουθες επεμβατικές μεθόδους:

  • Διατομή συνδέσμων
  • Τομή V-Y
  • Λιποαναρρόφηση ή λιπεκτομή (όπου απαιτείται)

H πάχυνση πέους μπορεί να πραγματοποιηθεί με τη χρήση αυτόλογου λίπους, με βλαστικά κύτταρα λιπώδους ιστού ή με τη μέθοδο της τοποθέτησης κυλινδρικών βιοσυνθετικών απορροφήσιμων ικριωμάτων από πολυγαλακτικό οξύ. Η επέμβαση αυξητικής πέους πραγματοποιείται με γενική αναισθησία και ο ασθενής επιστρέφει στο σπίτι του την επόμενη ημέρα, ενώ στην εργασία του τρεις μέρες μετά. Ωστόσο, εάν η εργασία του απαιτεί άρση βαρών, τότε θα πρέπει να επιστρέψει σε εκείνη, 15 ημέρες μετά την επέμβαση.

Ποιος είναι ο ιδανικός ανδρολόγος για την περίπτωσή σας;

 

Ένας ανδρολόγος – χειρουργός ουρολόγος είναι ο γιατρός στον οποίο πρέπει να απευθυνθείτε, για να δώσετε λύση στο πρόβλημά σας και να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μπορείτε, λοιπόν, να επισκεφθείτε το andrology-urology.gr, να ενημερωθείτε υπεύθυνα για όλες τις υπηρεσίες και την τιμή της θεραπείας που σας ενδιαφέρει και να κλείσετε το ραντεβού σας με τον Dr. Ευγένιο Αλάργκωφ, που εδρεύει στην Αθήνα.