Στου φεγγαριού τα χρώματα / Μουσική παράσταση στα Δίκαια

783
Ο Δήμος Ορεστιάδας, στο πλαίσιο, των Πολιτιστικών δράσεών του, πρόκειται να οργανώσει μουσική εκδήλωση με τον Στέλιο Βραχιόλογλου στο Υπαίθριο Θέατρο «ΛΑΕΡΤΗΣ ΤΑΝΑΚΙΔΗΣ» στα Δίκαια στις 23 Αυγούστου 2024.
Μια εκδήλωση στην ακριτική περιοχή των Δικαίων του Τριγώνου που στόχο έχει την προβολή αυτού του τόπου άλλα ταυτόχρονα και την ανάδειξη του βορείου τμήματος του Δήμου μας στο τριεθνές σημείο μεταξύ Ελλάδας, Βουλγαρίας και Τουρκίας .
Ο Στέλιος Βραχιόλογλου, είναι ένας τραγουδοποιός που ζεί στην Αλεξανδρούπολη. Από μικρή ηλικία το ενδιαφέρον για την μουσική τον ώθησε στο Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης όπου και έμαθε τα πρώτα βήματα στην κλασσική κιθάρα. Η κιθάρα και το πιάνο ήταν τα εισιτήρια για να ξεκινήσει το ταξίδι στον παραμυθένιο κόσμο της μουσικής.
Στην Θεσσαλονίκη αρχίζουν να δημιουργούνται οι πρώτες μπάντες. Τα πρώτα live σε φοιτητικά στέκια και μουσικές σκηνές είναι πλέον πραγματικότητα. Οι στίχοι και οι μελωδίες αρχίζουν να χορεύουν στο μυαλό και τον Δεκέμβριο του 2009 ο πρώτος προσωπικός δίσκος με τίτλο ΟΝΕΙΡΑ είναι γεγονός.
Έκτοτε η πορεία συνεχίζεται κι εμείς θα τον απολαύουμε σε μια μουσική παράσταση, που θα μας ταξιδέψει στον μουσικό του κόσμο, όπου περιλαμβάνει υπέροχα δικά του τραγούδια που αγαπήσαμε (Εδώ σε θέλω, Ζωή και Κότα, Όνειρα και άλλα).
Επίσης θα απολαύουμε και άλλα μοναδικά κομμάτια του Ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου που ο ίδιος έχει αγαπήσει σαν να είναι δικά του, με σκοπό να αγγίξουν κι εμάς !!!
Στην μουσική παράσταση, ο Στέλιος Βραχιόλογλου με την καλλιτεχνική του ομάδα, μας καλούν να γίνουμε όλοι μια παρέα, στου φεγγαριού τα χρώματα χαρίζοντάς μας μια ξεχωριστή βραδιά με άκρως ψυχαγωγική διάθεση.
⏰Ώρα έναρξης 21.30
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.