Σημαντικές εκδηλώσεις οργανώνονται τέλη του μήνα στο Δήμο Σουφλίου

161
Ανακοίνωση
Σας ενημερώνουμε για τις σημαντικές εκδηλώσεις που οργανώνονται τέλη του μήνα στο Δήμου Σουφλίου.
Το τριήμερο 27-29 Σεπτεμβρίου έχουμε την ενημέρωση για την πραγματοποίηση του παγκόσμιου Τουρνουά Catchball από την ομάδα της Ίριδας Σουφλίου. Σας στέλνουμε επίσης και την ενημέρωση που αφορά την διεξαγωγή των αγώνων βουνού που θα πραγματοποιηθούν στη Δαδιά στις 29 Σεπτεμβρίου 2024.
Προτείνουμε την παράταση του ωραρίου λειτουργίας της αγοράς για αυτές τις εκδηλώσεις της Παρασκευής- Σαββάτου μέχρι τις 23:30 σαν Λευκές Νύχτες ώστε να δώσουμε άλλο αέρα στην πλατεία του Σουφλίου και στους εκατοντάδες επισκέπτες που θα μας επισκεφθούν εκείνες τις μέρες.
Παρασκευή 27 και Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου- Δίνεται η δυνατότητα να συμμετάσχουν επαγγελματίες που επιθυμούν με τοπικά προϊόντα στην πλατεία του Σουφλίου στις 27-28 Σεπτεμβρίου το βράδυ στα πλαίσια του Παγκοσμίου Τουρνουά Catchball. (ώρες 19:00-23:30).
Σε όσους ενδιαφέρονται η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου – Δίνεται η δυνατότητα να συμμετάσχουν επαγγελματίες που επιθυμούν με τοπικά προϊόντα στον προαύλιο χώρο έναρξης- λήξης του αγώνα στην Δαδιά
(ώρες 10:00-14:00).
Σε όσους ενδιαφέρονται η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Όσοι ενδιαφέρεστε παρακαλώ ενημερώστε μας ώστε να οργανώσουμε την συμμετοχή μας και στις δύο εκδηλώσεις καθώς θα υπάρχει μεγάλη συμμετοχή κόσμου και θα έχει ενδιαφέρον να έχουμε και εμείς παρουσία με τα τοπικά προϊόντα.
Ακόμα όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με προϊόντα σαν χορηγία για τους αθλητές ή με όποιο άλλο τρόπο επιθυμούν παρακαλώ ενημερώστε μας για ενημέρωση αυτών ή μπορείτε να καλείτε στον κ. Μπαλτζή Γεώργιο στο 6937068347.
Εκ του συλλόγου.