Ορεστιάδα: Διακοπή αγώνα πετοσφαίρισης λόγω εισροής υδάτων- διεθνής χλευασμός ..!

259
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη λύπη μας για τη διακοπή του αγώνα πετοσφαίρισης λόγω εισροής υδάτων εντός του αγωνιστικού χώρου.
Αναφορικά με το κλειστό γυμναστήριο ‘Νίκος Σαμαράς’, αξίζει να σημειωθεί ότι προβλήματα με τη στέγη είχαν παρατηρηθεί και παλιότερα, χωρίς να υπάρξει καμία διορθωτική ενέργεια μέχρι σήμερα.
Η έλλειψη συντήρησης είχε ως αποτέλεσμα οι βλάβες να επεκταθούν σε μεγαλύτερο τμήμα της επιφάνειας της στέγης. Η υπάρχουσα μεμβράνη στεγανοποίησης της στέγης ήδη μετράει πλέον της μίας εικοσαετίας ζωής με δυστυχώς μηδενική συντήρηση, ως οφειλόταν.
Οι σχετικές διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου, πλην όμως η φύση των εργασιών επισκευής απαιτεί εξειδικευμένα συνεργεία, μέσα, υλικά και τεχνογνωσία τα οποία και αναμένονται σύντομα.
Ο Δήμος Ορεστιάδας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για επίλυση των προβλημάτων σε όλες ανεξαρτήτως τις αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής ευθύνης του, μετά από χρόνια παραμέλησης και έλλειψης συντήρησης.
Χαρακτηριστικό ήταν το σχόλιο δημότη στην ανακοίνωση του δήμου Ορεστιάδας για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε:
Το γνωρίζουν το πρόβλημα οι των 9 χρόνων και οι των 9 μηνών από την αρχή εδώ και χρόνια …! Μόνο ντροπή ..! Καταστράφηκε ένα διεθνές και μάλιστα το πρώτο που σκοπό είχε να καθιερωθεί …! Το μόνο που καθιερώθηκε τελικά είναι ο διεθνής χλευασμός ..! Μόνο ντροπή … καθόλου λύπη ..!