Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που επισκέφθηκε την αγορά της Αλεξανδρούπολης

648
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που επισκέφθηκε την αγορά της Αλεξανδρούπολης, το κέντρο της πόλης και απόλαυσε αυτή τη μεγάλη γιορτή του εμπορίου, τον ανανεωμένο θεσμό της “ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ”.
Η άρτια οργάνωση από τον Εμπορικό Σύλλογο της Αλεξανδρούπολης αποτέλεσε κίνητρο για χιλιάδες επισκέπτες να διασκεδάσουν, κυκλοφορώντας ουσιαστικά σε μια πεζοδρομημένη πόλη, να απολαύσουν τις δέκα και πλέον ποιοτικές μουσικές σκηνές και τις πολυάριθμες παράλληλες δράσεις και κατ´επέκταση να επιλέξουν να καταναλώσουν από τα καταστήματα του κέντρου που οι προσφορές τους ήταν ανεπανάληπτες.
Ο πρόεδρος του Εμπορικου Συλλόγου κ.Βασίλης Κασαπίδης, ευχαρίστησε θερμά για την ουσιαστική συνεργασία και στήριξη την Περιφέρεια ΑΜΘ, τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, το Επιμελητήριο Έβρου, την εταιρεία Gastrade, την Αστυνομική Διεύθυνση της Αλεξανδρούπολης, το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.
Μα πάνω από όλα οφείλουμε, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους επαγγελματίες συναδέλφους που συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή του εμπορίου και της έδωσαν μια ξεχωριστή, γιορτινή διάσταση.