Κτίριο Τράπεζας της Ελλάδας: Για την ορθή ενημέρωση και την αποφυγή παρερμηνειών

1141
Αλεξανδρούπολη / Alexandroupolis
Η ανακοίνωση – απάντηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης στον αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης Σταύρο Σταυράκογλου για την ανάθεση της σύνταξης συμβολαίου που αφορά στην αγορά του ακινήτου της Τράπεζας της Ελλάδας από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης -μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Για κάποιον «αδιευκρίνιστο» λόγο το Facebook διέγραψε τη χθεσινή ανάρτηση που αφορά στη σύνταξη του συμβολαίου για την αγορά του ακινήτου της Τράπεζας της Ελλάδας από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης.
Την ανεβάζουμε εκ νέου για την ορθή ενημέρωση και την αποφυγή παρερμηνειών
Μετά από την τελευταία ανάρτηση του κ. Σταυράκογλου που τις τελευταίες ημέρες ακροβατεί μεταξύ των στενών ορίων της άγνοιας, της παραπληροφόρησης της κοινής γνώμης και της συκοφαντικής δυσφημίσεως, οφείλουμε να τον ενημερώσουμε ότι η σύνταξη του συμβολαίου που αφορά στην αγορά του ακινήτου της Τράπεζας της Ελλάδας από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης -μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου- αφορά ΚΡΑΤΙΚΟ συμβόλαιο, τα έσοδα του οποίου ανήκουν στον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο του Εφετείου Θράκης και όχι στη συμβολαιογράφο που ανέλαβε τη σύνταξή του!
Η εντολή για την ανάθεση του κρατικού συμβολαίου ανατέθηκε από τον διαχειριστή των κρατικών συμβολαίων στην Αλεξανδρούπολη κ. Άποστολο Ευφραιμίδη και κατόπιν παράκλησής του λόγω φόρτου εργασίας των συναδέλφων συμβολαιογράφων, στην κα Μαγδαληνή Ζαμπούκη με την υπ’ αριθμό πρωτοκόλλου 25/26-6-2024 εντολή ανάθεσης του διαχειριστή κρατικών συμβολαίων του συμβολαιογραφικού συλλόγου Θράκης.
Η κα Ζαμπούκη εις βάρος του προσωπικού και επαγγελματικού της χρόνου ανέλαβε να διεκπεραιώσει την εντολή όσο πιο άμεσα γινόταν μοιραζόμενη την αμοιβή της σύνταξης με όλους τους συναδέλφους του συμβολαιογραφικού συλλόγου, όπως προβλέπεται.
Μετά και από τη διευκρίνιση αυτή προς τον κ. Σταυράκογλου αναμένουμε την άμεση ανάκληση της τοποθέτησής του!