Δημοσχάκης: Σταθερή η διακυβέρνηση της χώρας

442
ΜΗΝΥΜΑΤΟΦΟΡΕΣ ΟΙ ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ:
ΣΤΑΘΕΡΗ Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΟΡΑΜΑ & ΔΟΥΛΕΙΑ!
ΑΚΟΥΜΕ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ & ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!
Συνέντευξη παραχώρησε χθες το βράδυ (9/6) στο Δελτίο Ειδήσεων της Δέλτα Τηλεόραση, ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας, Αν.Δημοσχάκης, με επίκεντρο το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και ποιος ο κυβερνητικός σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα!
Ειδικότερα ανέφερε τα εξής :
-Οι πολίτες, έδωσαν και πάλι ψήφο εμπιστοσύνης στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, η οποία παραμένει κυρίαρχη και ένα από τα μεγαλύτερα κεντροδεξιά κόμματα στην Ευρώπη!
-Σεβόμαστε απόλυτα την επιλογή των πολιτών, είτε αυτή εκφράστηκε με το μεγάλο ποσοστό της αποχής είτε με την ψήφο σε μικρότερα κόμματα!
-Δεν θα πρέπει όμως να παραβλέπεται το γεγονός, ότι οι πολίτες κλήθηκαν μέσα σε ένα χρόνο να συμμετάσχουν σε πέντε (5) εκλογικές αναμετρήσεις, κάτι που επιφέρει κούραση.
-Ενώ συναμα, οι πολίτες που μας στήριξαν το 2023, ήξεραν ότι τώρα δεν εκλέγεται κυβέρνηση και αντιμετώπισαν διαφορετικά αυτήν τη μάχη, με μεγαλύτερο εφησυχασμό.
-Σαφώς, γεννά προβληματισμό και το μεγάλο ποσοστό που έλαβε στον Ν.Ροδόπης, το νέο ‘’κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας’’ προκαλώντας προσοχή….& αχρείαστο θόρυβο.
-Ο Πρωθυπουργός, στις πρώτες του δηλώσεις επί του αποτελέσματος ήταν ειλικρινής, σαφής & αποφασιστικός!
-Η κυβέρνηση, θα συνεχίσει να εργάζεται πιο σκληρά, με μεθοδικότητα και συνέπεια, λαμβάνοντας όλες τις αναγκαίες & υπαλλακτικές αποφάσεις και αναπροσαρμόζοντας όπου απαιτείται τους σχεδιασμούς της, προκειμένου να φτάσει η Ελλάδα πιο κοντά στην Ευρώπη.
-Ως Βουλευτής του εθνικά ευαίσθητου Έβρου, θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά αναδεικνύοντας όλα τα προβλήματα του Νομού, διεκδικώντας την επίλυσή τους!
Μπορείτε να ακούσετε τις τοποθετήσεις μου εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=3v8SqDECGE4