Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: “Ακόνισε το μαχαίρι και τη σκότωσε” (ΒΙΝΤΕΟ)

616

Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Σοκ έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο η νέα γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη καθώς ένας 81χρονος άνδρας σκότωσε την 73χρονη σύζυγό του χρησιμοποιώντας κατσαβίδι.

Όπως αναφέρει το grtimes.gr, αμέσως μετά την αποτρόπαιη πράξη του, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Ο φερόμενος ως δράστης, νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Πώς έγινε η γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη
Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα περίπου στις 9 το πρωί, όταν ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. από τους γείτονες, για έντονο καβγά με φωνές μεταξύ του ζευγαριού στο σπίτι τους, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι αντίκρισαν νεκρή την 73χρονη και τον 81χρονο σοβαρά τραυματισμένο, καθώς μετά την πράξη του φέρεται να επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Σοκάρουν τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή που εξέτασε το άψυχο σώμα της 73χρονης γυναίκας  θύμα της άγριας γυναικοκτονίας στην Αλεξανδρούπολη.

Ο 81χρονος σύζυγος της την κατακρεούργησε με 12 μαχαιριές μέσα στο σπίτι τους και στη συνέχεια, προσπάθησε να αυτοκτονήσει, πίνοντας χλωρίνη.

Ο ιατροδικαστής μιλώντας στο newsit.gr δήλωσε πως πρόκειται για ένα άγριο έγκλημα με μαχαίρι με το θύμα να έχει δεχθεί 12 μαχαιριές στο αριστερό ημιθωράκιο.

Η σορός της άτυχης 73χρονης βρέθηκε στην κουζίνα, πεσμένη κάτω στο πάτωμα μέσα στα αίματα. Η δολοφονία πιθανόν να έγινε το πρωί με το θάνατο της γυναίκας να είναι ακαριαίος.

Η δολοφονία της έγινε με κουζινομάχαιρο και δίπλα από το άψυχο σώμα της βρέθηκε ακονιστήρι. Πιθανόν ο δράστης να να ακόνισε το μαχαίρι και μετά να ξεκίνησε αυτό που έκανε.

Ο 81χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, καθώς αφότου ήπιε τη χλωρίνη, έχασε τις αισθήσεις του.