Ανακαλύψτε Το Τέλειο Μπικίνι Και Αυτό Το Καλοκαίρι Τραβήξτε Όλα Τα Βλέμματα

73

Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο, η ανανέωση της προσωπικής μας συλλογής από μπικίνι, το διαχρονικά αγαπημένο μαγιό των γυναικών, είναι απολύτως απαραίτητη.

Το Comfort αποτελεί έναν μοναδικό ηλεκτρονικό «παράδεισο» για γυναίκες κάθε ηλικίας, όποιο και αν είναι το προσωπικό της στιλ, καθώς εκεί μας περιμένει πάντα μια τεράστια ποικιλία από κομμάτια που ακολουθούν τα εκάστοτε trends!

Μπικίνι για όλα τα γούστα που ξεχωρίζουν από κάθε άποψη

Τα μαγιό μπικίνι, τριγωνάκι ή άλλου τύπου, κατέχουν αναμφισβήτητα σταθερή θέση στις γυναικείες προτιμήσεις και γκαρνταρόμπες, καθώς είναι άνετα, σέξι και μπορούμε να τα βρούμε σε διάφορες προτάσεις για κάθε σωματότυπο.

Ανακαλύψτε το ιδανικό bikini set σήμερα, σε μαύρο, κόκκινο, λευκό ή άλλο χρώμα, ακόμα και λεοπάρ, και απογειώστε τα beach style looks σας!

Δημιουργικά mix and matches για αξέχαστες εμφανίσεις

Η απόκτηση ενός σετ αποτελεί τη μία επιλογή για τις λάτρεις του bikini, αλλά ο συγκεκριμένος τύπος μαγιό έχει ένα μοναδικό πλεονέκτημα. Αυτό είναι το γεγονός ότι μας επιτρέπει να εκφράζουμε τη δημιουργικότητά μας και να βάζουμε την προσωπική πινελιά στιλ στις καλοκαιρινές εμφανίσεις μας, χάρη στα δύο κομμάτια από τα οποία αποτελείται.

Blu4u σλιπ – κάτω μέρος μπικίνι σε μαύρο χρώμα με σχέδιο.

Αναζητήστε τα ιδανικά για εσάς bottoms

Τα bikini bottoms, που μας περιμένουν σε εκπληκτικές προσφορές, με κορδόνια ή χωρίς και με κομψές λεπτομέρειες, θα ικανοποιήσουν ακόμα και τις πιο «απαιτητικές» από εμάς. Μπραζίλ ή σλιπ, μονόχρωμα και σε stylish prints, τα επώνυμα bottoms της συλλογής θα σας κατακτήσουν με την πρώτη ματιά.

Bluepoint σουτιέν – πάνω μέρος μπικίνι σε υπέροχο animal print.

Tops για το απόλυτο μπικίνι

Ανακαλύπτοντας το κατάλληλο bikini top, αναδεικνύετε το κάτω μέρος που έχετε επιλέξει αλλά και τη σιλουέτα σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε σουτιέν μαγιό, τριγωνάκια και σε διάφορα στιλ το πάνω μέρος με ενίσχυση ή χωρίς που σας ταιριάζει και γιατί όχι; Προμηθευτείτε περισσότερα από ένα για εμπνευσμένους συνδυασμούς.   

Επισκεφθείτε τα φυσικά καταστήματα Comfort στη Θεσσαλονίκη ή μπείτε στο comfort.com.gr και αποκτήστε μπικίνι ασύγκριτης ποιότητας και μοντέρνου design, με άμεση παράδοση και δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα!