Το Πανηγύρι Αμορίου έρχεται και φέτος το διήμερο 5 και 6 Αυγούστου!

820
Το Πανηγύρι Αμορίου έρχεται και φέτος το διήμερο 5 και 6 Αυγούστου!
Το Πανηγύρι Αμορίου, ένα από τα καλύτερα και πιο ονομαστά πανηγύρια του νομού έρχεται πιστό στο ραντεβού του και φέτος για δυο μοναδικές βραδιές στις 5 και 5 Αυγούστου με παραδοσιακό και λαϊκό γλέντι, ατέλειωτο χορό, πολλά και πλούσια δώρα, πολλές εκπλήξεις και διασκέδαση μέχρι το πρωί!
Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος «Ορφέας» Αμορίου διοργανώνει και σας προσκαλεί στο διήμερο πανηγύρι-θεσμό για τον εορτασμό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Χριστού. Ελάτε την Δευτέρα 5 και την Τρίτη 6 Αυγούστου μετά τις 21:00 στην πλατεία Αμορίου να διασκεδάσουμε μαζί σε ένα μοναδικό πανηγύρι που πρωτοστατεί και ξεχωρίζει στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του νομού, εκεί όπου το γλέντι και η διασκέδαση κρατάνε πάντα μέχρι το πρωί!
Την πρώτη βραδιά του πανηγυριού, Δευτέρα 5 Αυγούστου θα απολαύσουμε παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά συγκροτήματα του Αθλητικού Επιμορφωτικού Συλλόγου «Ακρίτας» Δαδιάς και του Ε. Σ. «Ορφέας» Αμορίου.
Στην μουσική ζωντανά το Μουσικό σχήμα «Θρακόμελο» και μετά τα μεσάνυχτα ένα ξεχωριστό λαϊκό πρόγραμμα με την Αναστασία Βασιλειάδου.
Την Τρίτη 6 Αυγούστου θα απολαύσουμε τους μοναδκούς κρητικούς χορούς με το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Κρητών Ν. Έβρου «Ο Μίνωας» ενώ το δικό τους πρόγραμμα παρουσιάζουν τα χορευτικά συγκροτήματα του Ε. Σ. «Ορφέας» Αμορίου.
Στην μουσική ζωντανά  η ορχήστρα του Νίκου Ζαπάρτα και στο κλαρίνο ο Βαγγέλης Παπαναστασίου.
Και φέτος θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά με πολλά και πλούσια δώρα!
Ελάτε να γίνουμε μια παρέα και να γλεντήσουμε μέχρι το πρωί!
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6944702994
Facebook page του Συλλόγου: https://bit.ly/2OvI42Z