Υποψήφιος για την εκπροσώπηση στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων

466
Γιαλαμάς Χρυσοβαλάντης Πρόεδρος της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν.Έβρου
Αγαπητοί Συνάδελφοι
Πέρασαν εννιά έτη απο την εκλογή στο Διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν.Έβρου και συνολικά 24 έτη απο την ημέρα που ορκιστηκαμε να φυλάμε “Θερμοπύλες” υπερασπιζομενοι την ασφάλεια των πολιτών της παραμεθορίου αλλά και της πατρίδας μας γενικότερα, βιώνοντας απο κοινού δύσκολες, πρωτόγνωρες έως και άκρως επικίνδυνες. Παρά τα όποια προβλήματα όμως μας παρουσιάστηκαν διαχρονικά πάντα βρίσκαμε την δύναμη, με αιχμή του δόρατος την “Ενότητα” και την “Αφοσίωση” στο έργο μας να γινόμαστε δυνατότεροι, ψυχραιμοτεροι και με επιπρόσθετη ατσάλινη θέληση ξεπερνούσαμε όποιο εμπόδιο μας παρουσιαζοταν. Μέσα σε λίγες αδρές γραμμές βέβαια αδυνατώ να εκφράσω αυτά που αισθάνομαι μέσα μου σε απόλυτο βαθμό, για αυτό λοιπόν λιτά και απέριττα σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ έτσι απλά για την τιμή και την εμπιστοσύνη που δείξατε όλα αυτά τα έτη προς το πρόσωπό μου.
Θα παραμείνω δίπλα σας υπερασπιζομενος τα διαχρονικά δίκαια αιτήματα μας αν και εφόσον αποτελέσω επιλογή σας για την εκπροσώπηση μου στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων.
Σοφότερος και εμπειροτερος πλέον θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για το γενικό καλό όλων ανεξαρτήτως των Συναδέλφων μου.
Γυρίζουμε σελίδα… Δεν εγκαταλειπουμε τον αγώνα μας!
Με εκτίμηση Γιαλαμάς Χρυσοβαλάντης Πρόεδρος της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν.Έβρου.