Αλεξανδρούπολη: Υποβρύχια έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Φως & Ύδωρ”

476
Από την υποβρύχια έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Φως & Ύδωρ” του Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης, στη “Στροφή Εγνατία”.
Πρόκειται για μια μοναδική καλλιτεχνική δράση που στόχο έχει να αναδείξει τη μαγευτική σχέση του φωτός και του νερού, δύο πανίσχυρων στοιχείων της φύσης, μέσα από τον φακό της δημιουργικής φωτογραφίας.
Τα έργα εκτίθενται κάτω από την επιφάνεια του νερού, τυπωμένα σε αδιάβροχο μουσαμά, δημιουργώντας ένα θεαματικό παιχνίδι χρωμάτων και σκιών. Το φως και το νερό θα ενώνονται, αναδεικνύοντας τις λεπτομέρειες και τη δυναμική των φωτογραφιών.
Η έκθεση φιλοδοξεί να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τη σημασία αυτών των στοιχείων, προβάλλοντας παράλληλα τη φυσική ομορφιά της Θράκης και άλλων περιοχών. Μέσα από ενότητες που περιλαμβάνουν τοπία, βυθό, πορτρέτα, φύση και πολλά άλλα, τα καλλιτεχνικά φωτογραφικά έργα θα παρουσιαστούν με έναν πρωτότυπο τρόπο, προσφέροντας στο κοινό μια ανεπανάληπτη εμπειρία.
Συμμετέχοντες φωτογράφοι: Χρήστος Αλεξάκης, Νίκος Ανδρεαδάκης, Χριστίνα Γκούσιου, Ηλίας Γρηγοριάδης, Γεωργία Δημητρίου, Νίκος Ζωάκης, Γιάννης Καλτσεράς, Δημοσθένης Καραγεωργίου, Γιώργος Κουβαλάκης, Δρακούλης Κουλαξίδης, Χρήστος Μαλτέζος, Μιχάλης Μπολιάκης, Γιάννης Μπουλταδάκης, Γιούλα Πάτση, Τζούλια Τσιρίδου.
Η έκθεση υλοποιείται με την οικονομική υποστήριξη και την αιγίδα του Υπουργείο Πολιτισμού καθώς και την αιγίδα του Δήμος Αλεξανδρούπολης.