Εξοπλίστε Το Βαλιτσάκι Σας Με Επαγγελματικά Προϊόντα Νυχιών Από Τα Top Brands

180

Το βαλιτσάκι κάθε επαγγελματία στον χώρο της περιποίησης των νυχιών πρέπει να είναι συνεχώς εξοπλισμένο και να ανανεώνεται τακτικά, με βάση την εποχή και τις τάσεις που επικρατούν κάθε σεζόν.

Χάρη στην InBeautyLand κάθε επαγγελματίας έχει στη διάθεσή της, συνεχώς και στις καλύτερες τιμές, τα επαγγελματικά προϊόντα που προτείνουν τα μεγαλύτερα brands του χώρου και που μπορούν να τους εξασφαλίσουν ένα απαράμιλλο αποτέλεσμα!

Αναδείξτε τη δουλειά σας με προϊόντα Gel it Up

Τα προϊόντα νυχιών της Gel it Up είναι η ιδανική επιλογή για να αναδείξετε τη δουλειά σας. Με μια ποικιλία από ημιμόνιμα βερνίκια, builder gel και μοναδικά προϊόντα που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε εντυπωσιακά νύχια μακράς διάρκειας  και λάμψης, η Gel it Up δεν μπορεί παρά να αποτελεί αυτό που χρειάζεται κάθε επαγγελματίας. Το χρωματολόγιό της περιλαμβάνει απίθανες αποχρώσεις και μοναδικά σχέδια για κάθε περίσταση και στιλ

Gel It Up Classic Acrylic Powder Διαφανής 35Gr.

Canni προϊόντα για ξεχωριστό αποτέλεσμα περιποίησης

Τα προϊόντα της Canni προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία περιποίησης νυχιών, δίνοντας ξεχωριστά αποτελέσματα. Στη σειρά από ημιμόνιμα μανό μπορείτε να ανακαλύψετε μοντέρνες αποχρώσεις για κάθε εποχή, με βάθος χρώματος και λάμψη που διαρκεί. Τα πινέλα και όλα τα προϊόντα Canni αντικατοπτρίζουν τη σημασία της προσοχής στη λεπτομέρεια, προσφέροντας ένα άρτιο αποτέλεσμα τόσο ως προς την εικόνα όσο και ως προς τη φροντίδα του φυσικού νυχιού.

Canni Ημιμόνιμο Βερνίκι Νυχιών 9044 Hema Free.

Ανεβάστε το επίπεδο των υπηρεσιών σας, με την ποιότητα και την ευκολία που προσφέρουν τα επαγγελματικά προϊόντα νυχιών που θα βρείτε στο inbeautyland.gr, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών σας και ξεχωρίζοντας στον χώρο του nail art!