8 τάσεις και συμβουλές για γυναίκες με αυτοπεποίθηση και στυλ

196

Αν θέλεις να αναδείξεις την αυτοπεποίθησή σου και να νιώθεις στυλάτη κάθε στιγμή, υπάρχουν μερικές τάσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν. Δεν έχει σημασία τι νούμερο φοράς ή τι στυλ προτιμάς – η αυτοπεποίθηση είναι το καλύτερο αξεσουάρ σου. Ας δούμε 8 τάσεις και συμβουλές που μπορούν να σε εμπνεύσουν.

1. Αξεσουάρ που κάνουν τη διαφορά

Τα αξεσουάρ είναι ο καλύτερος τρόπος να προσθέσεις μια προσωπική πινελιά στο look σου. Ένα εντυπωσιακό κολιέ, μια τσάντα με ιδιαίτερο σχέδιο ή ακόμα και ένα ιδιαίτερο ζευγάρι γυαλιά μπορούν να απογειώσουν το στυλ σου και να σε κάνουν να νιώσεις ξεχωριστή.

2. Διάλεξε ρούχα που σε κάνουν να νιώθεις καλά

Το πιο σημαντικό στοιχείο στο στυλ σου είναι να φοράς ρούχα που σε κάνουν να νιώθεις άνετα και όμορφα. Δεν χρειάζεται ν’ ακολουθείς τυφλά τις τάσεις της μόδας αν αυτές δεν σε εκφράζουν. Το μυστικό είναι να επιλέγεις κομμάτια που ταιριάζουν στη δική σου προσωπικότητα και που σε κάνουν να νιώθεις δυνατή.

3. Παίξε με τα χρώματα

Τα χρώματα μπορούν να αλλάξουν την διάθεσή σου και να σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Μην φοβάσαι να δοκιμάσεις έντονες αποχρώσεις όπως το κόκκινο, το φούξια ή το κίτρινο. Είναι χρώματα που μπορούν να δώσουν μια δυναμική αίσθηση στο στυλ σου και να σου χαρίσουν ένα boost αυτοπεποίθησης.

4. Τόλμησε τα ψηλοτάκουνα

Αν και τα flat παπούτσια είναι άνετα και πρακτικά, τα ψηλοτάκουνα έχουν μια μοναδική ικανότητα να σε κάνουν να νιώθεις πιο θηλυκή και δυνατή. Δοκίμασε να προσθέσεις ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα στη συλλογή σου για ειδικές περιστάσεις, και θα δεις τη διαφορά στον τρόπο που αισθάνεσαι και κινείσαι.

5. Φρόντισε τα εσώρουχα σου

Η αυτοπεποίθηση ξεκινά από μέσα, κυριολεκτικά! Το να φοράς όμορφα και ποιοτικά εσώρουχα μπορεί να σε κάνει να νιώθεις πιο σίγουρη, ακόμα κι αν κανείς δεν τα βλέπει. Διάλεξε υφάσματα που είναι απαλά στο δέρμα σου και σχέδια που σε κάνουν να νιώθεις θηλυκή και άνετη. Ειδικά τα κομψά νυχτικά μπορούν να προσθέσουν μια αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης στις στιγμές χαλάρωσής σου.

6. Ανέδειξε τη μοναδικότητά σου

Η μόδα είναι ένας τρόπος έκφρασης γι’ αυτό μην διστάσεις να αναδείξεις τη δική σου μοναδικότητα. Αν σου αρέσουν τα vintage κομμάτια ή έχεις αδυναμία σε κάποιο συγκεκριμένο στυλ, μην φοβηθείς να τα εντάξεις στις εμφανίσεις σου. Ειδικά κοσμήματα και ρούχα της μητέρας σου, ίσως μπορείς να τα ξανακοιτάξεις με άλλο μάτι. Η μοναδικότητά σου είναι αυτό που σε κάνει ξεχωριστή.

7. Βάλε τη δική σου υπογραφή στο μακιγιάζ

Το μακιγιάζ μπορεί να είναι ένα ισχυρό εργαλείο για να τονίσεις τα χαρακτηριστικά σου και να νιώσεις ακόμα πιο όμορφη. Δοκίμασε να υιοθετήσεις ένα μακιγιάζ που αναδεικνύει τα δυνατά σου σημεία, είτε αυτό είναι το βλέμμα σου, είτε τα χείλη σου. Μια καλή ιδέα είναι να κρατήσεις το υπόλοιπο look απλό και να επικεντρωθείς σε ένα εντυπωσιακό στοιχείο.

8. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου

Η πιο σημαντική συμβουλή για να έχεις στυλ με αυτοπεποίθηση είναι να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου. Ό,τι κι αν φοράς, αν νιώθεις καλά μέσα σου, αυτό θα αντανακλάται και στους γύρω σου. Μην αμφιβάλλεις για την αξία σου και μην αφήνεις κανέναν να σε κάνει να νιώθεις λιγότερο σημαντική.

 

Βρες τον δικό σου τρόπο να εκφράσεις το μοναδικό σου στυλ με αυτοπεποίθηση.